Lite film och bilder från gårddagens ridpass


Försat filmen sen skadan, ni får ha i åtanke att när denna filmen filmas har hästen varit under igångsättning i 6 veckor och innan det har han vilat nästan 3 månader. Det är endast film på trav då min mamma inte kom förens jag nästan var klar och skulle trava av.

Något jag reagerar på efter att ha sett filmen är att jag har väldigt rörliga skänklar, och detta var även ngt jag tänkte på när jag red, men för att kunna gunga med i hans trav går rörelsen ner i benen. Men ska testa att korta lädrena och se om jag kan få skänklarna att vara lite mer stabila. Men det kanske inte syns, när min skänklar gungar så är det inte för att jag driver, för jusst där jag har fötterna är det som ett mellanrum för skänkeln och magen så mina hälar m.m nudar inte hans sidor hela tiden. Så skänkel döver kommer han inte bli av mitt gungande.








Han är iaf inte rädd för vattenpölar, så behöver itne bli orolig om det skulle spöregna på en tävling ;)


Lämna en kommentar
Postat av: Jannike

Tycker det ser helt ok ut, det man får ha i åtanke är att när man är överviktig så gungar allt mer, det går inte att förhindra, känner det själv när jag sitter ner och försöker jobba min häst.

2010-08-04 @ 13:46:08
URL: http://jannikejd.blogg.se/
Postat av: Anonym

härligt att va igång igen!



usch, ja tävlade en gång på en ponny som hatade vatten! hade regnat hela natten och banan bestod iprincip bara av vattenpölar! när jag skulle starta fick jag inte ens fram honom i galopp typ.. kan ju säga att vi stanna ut oss i båda klasserna! ^^

2010-08-04 @ 19:11:27
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: syster mimmie

Nu när han är omusklad ser han smal ut. du skulle sett han idag! pullatränas, hoppsadel, och mina hoppskydd, passr perffa som hopphäst! vi borde låta han fortsätta vara smal!!!

2010-08-05 @ 00:29:17
URL: http://oonthebit.blogg.se/
Postat av: sara

Toppen med film! ser ju riktigt bra ut, och nu är han inte ens "i full kondition och musklad" än.



Bådar gott för er :)

2010-08-05 @ 13:52:13
URL: http://sariih.blogg.se/ridblogg
Postat av: Sara

Härligt att ni är igång igen!

2010-08-07 @ 13:51:10
URL: http://ussing.blogg.se/

Lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0